Fényáteresztő függöny

A fényáteresztő textília megszűri a kívülről érkező fényt, ezáltal lágyítja a belső teret, s egyúttal a függöny eredeti funkciójának megfelelően, korlátozza a külső szemlélő által látható területet. A fényáteresztő függöny – mivel nagy felületről van szó – jelentős enteriőr formáló szereppel bír. A függöny különböző csoportokba sorolható az alapanyag, a szabás és a készítés módja, a felfüggesztés módja, valamint az anyagmennyiség alapján. Vállaljuk fényáteresztő függöny készítését ráncolószalaggal, rakással, vitrázsra, továbbá bármilyen geometriai formájú szabott függönyt is készítünk a megrendelő igényei szerint. Üzletünkben több mint ezer szín- és mintakombinációból tudunk függönyt ajánlani ügyfeleinknek.

 

Sötétítő és dekor függöny

A sötétítő függöny eredeti funkciójának (napfény kizárása) bemutatására igazán nem szükséges sok időt pazarolni. Az idők folyamán azonban a sötétítő függöny szerepe kibővült: ma már dekorációs célokat is szolgál, keretet ad a fényáteresztő függönyöknek. Mivel a sötétítő függöny a nap nagy részében nincs behúzva, túlnyomórészt díszítő funkciója érvényesül, esténként pedig eredeti feladatának megfelelően, biztosítja a nyugodt alvás feltételeit. Leginkább a felső dekor függöny stílusa a meghatározó: vállaljuk feszített dekor, bogen, húzott dekor, rakott dekor, dupla rakott dekor, stb készítését is.

 

Római roló – Raffroló

A római roló ötvözi a függöny (vagy sötétítő függöny) tulajdonságait a normál rolóknál megszokott, felhúzós-leengedős kezeléssel. Az alapanyag lehet fényáteresztő függöny vagy sötétítő függöny az ügyfél elképzeléseinek megfelelően, a szerkezet pedig a felhasználás jellegétől függően változó. Forgalmazunk római rolót mennyezetre, oldalfalra, ablakkeretre szerelhető kivitelben is, zsinóros és gyöngyláncos mozgatással is.

 

Lapfüggöny

A lapfüggöny rendkívül modern, egyszerűen kezelhető megoldás, amely speciális karnist igényel. A lapfüggöny karnist 3,4, és 5 pályás kivitelben árusítjuk. A függönyanyag kifeszítve kerül feldolgozásra, min. 40-50 cm széles lapokban, de az ajánlott szélesség 60 cm-től kezdődik. Készítettünk már 11 lapos, változó szélességű lapokból álló lapfüggönyt is. A karnis elérhető kezelőzsinóros és kezelő nélküli kivitelben, fehér vagy ezüst színben, a lapfüggöny anyaga bármilyen textil lehet, több mint ezer szín és anyag kombinációt tudunk ajánlani ügyfeleinknek.

 
 
 

Szolgáltatásaink

Vállaljuk családi házak, lakások, irodák, intézmények teljeskörű függönyözését a tervezéstől a karnisok felszerelésén át a függöny felrakásáig.
 
 

Választék

Több száz kiváló minőségű alapanyagból választhatják ki ügyfeleink az ízlésüknek és anyagi lehetőségeiknek legjobban megfelelő függönyt.
 
 

Tervezés

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező tervezőnk segít Önnek elképzelései megvalósításában.
 
 

Folyamat

  • kollégánk helyszíni felmérést végez
  • segítséget nyújt az anyagválasztásban
  • látványtervet készít
  • kiszámolja a szükséges anyagmennyiséget
  • árajánlatot készít
  • az elkészült függönyöket felrakja

 
 
 

Ajánlat kéréshez hívja a 06 30 388 26 16 számot!